top of page
Search
  • Writer's pictureFenjer Fund

Hariz Palavrić, Tuzla - Moždani udar uz minimalnu penziju

Fond #9, Akcija #79. Hariz Palavrić, Tuzla - Moždani udar uz minimalnu penziju

O porodici Palavrić čovjek nemože reći puno jer u svojim starim godinama kad opuštanje u penziji treba da počne... njihov život nemože da bude teži. Moždani udar je otežao sve. I u najboljim okolnostima ovo je teška situacija. Hariz Palavrić je bio hrabri borac Armije RBiH... i hvala mu na svemu što je uradio za sve nas.


Brinimo se o našoj zajednici - i onim koji nemogu za sebe.

Našem Harizu želimo uspiješan i brz oporavak.



Hvala vam što činite akcije Patriotskog Fenjer Fond-a mogučim.

- - -

Enesa i Hariz Palavrić žive izuzetno teško. Hariz je imao moždani udar i od tada se vrlo teško i slabo kreće. Ima minimalnu penziju koja mu nemože biti dostatna ni za lijekove koji su jako skupi.

Mnoge lijekove koje bi morao da troši nema sredstava da kupi pa je time i oporavak teži.

Obzirom da je stolarija dotrajala i da nemaju adekvatnu peć da zagriju sobu u kojoj borave kao i kupatilo pokušavaju sakupiti novac da uvedu grijanje sa kojim će moći zagrijati prostorije koje koriste te uštediti i na ogrevu.

Zahvaljujući članovima PATRIOTSKOG FENJER FONDA posjetili smo ovaj par koji nema djece niti bilo koga svoga i uručili novčanu donaciju od 1200KM kao pomoć i podršku za lakši život.

Hvala od srca na svemu što odvojite da bi pomogli nekoga kome je istinski potrebna pomoć.

Vaša članarina mnogima će spasiti život i olakšati teške dane. Hvala od srca našem Sanelu Babić koji svakodnevno odvoji vrijeme za komunikaciju sa donatorima i sa onima kojima je pomoć potrebna." - Munira Džabija

Za dalju pomoč procitajte artikal sa kojeg smo saznali o njegovoj situaciji. https://bosnjaci.net/prilog.php?pid=68289



12 views0 comments
bottom of page