top of page
Search
  • Writer's pictureFenjer Fund

Fahra Grabus - Nervni bolovi od kičme do nervi u nogama


Fond#9 - Akcija #71: Dragi moji Patriotski Fenjer Fund članovi, prijatelji, patrioti domovine i svi vi koji naš rad pratite i podržavate... nek nam je hairli ova 2020-ta, pa da i nju sa radom da formalno počnemo.

Iako smo 2020-tu počeli sporo; od ispunjavanja godišnjih poreynih formulara, federalne tax aplikacije, i isčekivanja odgovora, te kašnjenje sa logistikom jer nam je Munira bila u to vrijeme na odmoru i važnim humanitarnim manifestacijama u Evropi, pa nas zakaći i korona, te karantina... pa tek sad počinjemo sa akcijama. Nadam se da nam na tome ne zamjerite, pa da nastavimo gdje smo stali u Decembru 2019-te. Opet kažem, iako se ne postiraju artikli o akcijama u grupi ne nači da ne radimo u pozadini. Pa da počnemo;

Ovo je naša prva akcija za 2020-tu, Fond #9.



Fond#9 - Akcija #71: Fahra Grabus - Nervni bolovi od kičme do nervi u nogama, pomoč za transportaciju na preglede i liječenje u Sarajevo.

Našoj Fahri smo pomogli fondom #4, da kupi sebi polovnu frazu kako bi mogla stati na noge. Međutim njenoj muci nikad kraja... i od prvih javljanja žalila nam se na bolove u kičmi i nogama, a sad kad joj je stanje nepromjenjivo trebala je ići na snimanja u Sarajevo na preglede, kao i snimanja i nadzor više dana... a novac za to nije imala. Naša Fahra je veliki vjernik i uzda se u pomoč Alaha, i veoma je skromna, iskrena i prosto duša od žene.

Našim Fenjer Fond-om i vašim dragocjenim donacijama, uspjeli smo joj osigurati njen prevoz i potrebna snimanja... za našu Fahru izdvojili smo 600KM.

- - -

"Nekada je potrebno malo da spasimo ljudski život. Fahra Grabus živi u Travniku. Duže vrijeme je bolesna i osjeća se sve lošije. Bez primanja i bilo kakve novčane potpore nije mogla sebi priuštiti adekvatno liječenje.

Jedna novčana podrška članova FENJER FONDA ovoj ženi promijenila je u potpunosti život... naime Fahra je dobila novu šansu za život. Samo jedan pregled koji je Fahra uspjela platiti zahvaljujući humanim članovima FENJER FONDA pokazao je žarište i zdravstveni problem ove žene. Magnetna rezonansa donijela je potrbne rezultate.

Fahra je odmah prebačena na zračenje. Uključene su adekvatne terapije od kojih se Fahra osjeća puno bolje.

"HVALA VAM DOBRI LJUDI, DA NIJE BILO VAS KO ZNA GDJE BIH SADA BILA" kroz suze se zahvaljuje svima Fahra.

Hvala vam i u naše ime dragi humanisti.

Vaše malo nekome znači jako puno.

Budite i dalje članovi FENJER FONDA i naše velike porodice." - Munira Džabija

16 views0 comments
bottom of page