top of page
Search
  • Writer's pictureFenjer Fund

Tuzla - Muhamed Haračić, kome život odlučuje marka


Fund #6, akcija #58. Tuzla - Muhamed Haračić, kome život odlučuje marka.

"Muhamed Haračić je otac tri sina. Borio se kroz život da obezbijedi koliko toliko uslove za neki normalan život. Iako žive teško i u jako lošim uslovima nisu prije tražili pomoč ni od koga. Taj neki bosanki obraz, ponos...


Dan kada je Muhamed obolio, promijenio je život cijele porodice. Svakodnevni strah za život supruga i oca unijeli su dodatnu brigu u dom ove porodice. Život ovog oca imao je cijenu u iznosu od 12.000KM koliko je koštao aparat koji je porodica morala da kupi da bi se Muhamed operisao.


Uz pomoč dobrih ljudi Muhamed je iznašao sredstva za aparat ali se javio novi problem. Treba da troši lijekove koji su izuzetno skupi. Porodica nema od čega kupiti taj lijek, te Muhamedov život ponovo dolazi u pitanje, jer bez lijekova nemoguće je uraditi operativni zahvat.


Zahvaljujući članovima FENJER FONDA i donaciji u iznosu od 600KM pomogli smo kupovinu važnog lijeka za Muhameda." - Munira Džabija


Entresto tablete su $290... ko u BiH to može priuštiti?
Hvala od srca svim članovima FENJER FONDA... a mi čemo kao uvijek se truditi da donacije stignu u pravo vrijeme i na pravo mjesto... onim kojim znači sve.


Hvala svima

41 views0 comments

留言


bottom of page